ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Oversizade skjortan – sommarens mest användbara

/
0E1A2895

En oversizad vit skjorta kan aldrig bli fel på sommaren. Så himla användbart, i stan, på beachen, på brunchen, på kontoret och vid frukostbordet för att nämna några. Den här som jag har på mig kommer från Arket och den kan jag verkligen rekommendera. Jag har strl 38 här, den är ju redan oversize så man behöver inte gå upp i strl. Ett annat tips är att gå in i makens/pojkvännens/killkompisens garderob och låna något liknande! Mina jeansshorts är också från Arket, gillar att de känns lite som bikershorts men är lite mer än så, känner mig mer ‘klädd’ i dessa.

Önskar dig en solig och skön helg!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00