ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Bästa basen

/
0E1A2530 (kopia)

Mina favoritplagg samlade i en look, sköna basplagg som går att bära till det mesta. Jag har på mig blazer från Arket, jeans från Monki, sandaler från Chanel (liknande här), linne från Weekday, väska från Bottega och solglasögon från Saint Laurent (liknande här).

Får alltid många frågor om de här jeansen från Monki och dessa är tyvärr en gammal modell som heter Twisted Seam (kan finnas enstaka strl kvar). Men en modell som är ganska så lik heter Taiki och du hittar den här och även deras Zami (har ej provat denna själv)! Tips!

Happy Monday!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00