ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej våren!

/

0E1A0024 (kopia)

Alltså vilket härligt vårväder vi hade igår! Plusgrader och sol!  Underbart att få ta på sig lite ‘lättare’ kläder. Ska detta fortsätta måntro? Söndag som det var åkte mjukisbyxan på, skönaste plagget. Blev lite skogsmulle möter city känsla på looken. Mina joggers kommer från Stories och dessa är favoriter, snygg grå nyans och även supersnygga till en svart blazer (=en bra zoom-möte-outfit), de fanns inte kvar online men en hel del andra här! Bootsen är Prada, tröjan kommer från Arket (ni känner säkert igen denna, min favorit), jackan är fyndad på en armebutik och sen har jag Chanelväska och Saint Laurent brillor.

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00