ANNONS

Regn hos mig

/

0E1A0009

Nu regnar det och droppar överallt, snön är på väg bort! Kan inte säga att jag är direkt missnöjd med det! Är så redo för våååår! Jag kör på standarduniformen med kappa och boots, det funkar bäst i vädret! Nu saknas bara solen, som man längtar efter den!

IMG_8543
Var ute på lördagsprommis och passade då på att handla lite blommor till vår daggvas. Har alltid munskydd om jag går in i någon butik, men handlar 99% på nätet nu för tiden.

Blev sugen på tulpaner också men det får bli nästa gång! Tulpaner ger mig alltid vårkänslor!

Önskar dig en trevlig helg!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00