BETALT ANNONSSAMARBETE MED BLOMST

My perfect puffer

Aldrig har man väl känt sig så i behov av en kram som nu? Säg hej till Puffer 01, den perfekta kompisen för kyligare dagar av distans och håller dig både varm och vräkigt snygg. Gjord med veganvänlig, icke-animalisk stoppning. Den finns hos Åhlens city varuhusen och även online hos Åhlens och i min egna shop, blomst.nu.

Är sååå nöjd över hur denna blev, kunde inte bli bättre! Valde att göra den lätt glansig, oversize men feminin och med stora fickor som snygg detalj plus att värma händerna i! Den är lättviktig men varm och fluffig till max! Snygg både till boots och heels! Den släpps nu på fredag den 6 november! Wiii!

*** English*** “Never have one felt so in need of a hug like in times like this, no?  Say hi to Puffer 01, the perfect cosy friend for colder days of distance, keeping you both a warm company and totally on style. Created totally vegan friendly with non-animalic padding. Available at Åhlens city stores and also online and in my own shop blomst.nu.

I’m super happy how this one turned out, it could not be any better! I chose to make it semi shiny, oversize but feminine and with big pockets as a nice detail and for warming cold hands in. It is light weight but warm and fluffy to the max! Nice both with boots and with heels. It’s release now on friday, november 6! Wiiiiee! 

5
26

Inlägget innehåller annonslänkar

Fall layering

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Lager på lager med kappa från Arket, min egna veganska bikerjacka, byxor från Ellos och skor från Zara. Väskan kommer från Bottega Veneta.

** English ** Layering with coat from Arket, my own vegan biker jacket, pants from Ellos and shoes from Zara. My bag is from Bottega Veneta.

1
21

Veckans snapshots!

Hösten alltså, så vackert! Vi var på skansen i helgen och var med på ‘mysteriet i stadskvarteret’, kul höstlovesgrej att göra utomhus!

*** English*** Fall, love it! We went to Skansen to take part in a mystery game! Very fun!

Favoritblommorna!

***English*** Favorite flowers!

Kashmirscarfen, också ev favorit. Den här kommer från franska Evesome. 

*** English*** The cashmere scarf, also an favorite. This one is from french Evesome.

Bambi ❤️

Shopping i miniformat! 😉

*** English *** Tiny shopping! 😉

Det blev en handkräm. Gillar den här!

*** English*** In the bag, a hand creme, like this one!

0
21