ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED BLOMST

My perfect puffer

/
0E1A0020 (kopia)
0E1A0092 (kopia)
0E1A0094 (kopia)

Aldrig har man väl känt sig så i behov av en kram som nu? Säg hej till Puffer 01, den perfekta kompisen för kyligare dagar av distans och håller dig både varm och vräkigt snygg. Gjord med veganvänlig, icke-animalisk stoppning. Den finns hos Åhlens city varuhusen och även online hos Åhlens och i min egna shop, blomst.nu.

Är sååå nöjd över hur denna blev, kunde inte bli bättre! Valde att göra den lätt glansig, oversize men feminin och med stora fickor som snygg detalj plus att värma händerna i! Den är lättviktig men varm och fluffig till max! Snygg både till boots och heels! Den släpps nu på fredag den 6 november! Wiii!

*** English*** “Never have one felt so in need of a hug like in times like this, no?  Say hi to Puffer 01, the perfect cosy friend for colder days of distance, keeping you both a warm company and totally on style. Created totally vegan friendly with non-animalic padding. Available at Åhlens city stores and also online and in my own shop blomst.nu.

I’m super happy how this one turned out, it could not be any better! I chose to make it semi shiny, oversize but feminine and with big pockets as a nice detail and for warming cold hands in. It is light weight but warm and fluffy to the max! Nice both with boots and with heels. It’s release now on friday, november 6! Wiiiiee! 

5

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00