ANNONS

Att klä sig för hösten

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

Hösten är min bästa årstid, älskar att klä mig på hösten, vädret är perfekt när man kan ha kavaj eller kappa och boots. Sen älskar jag den friska luften och höstlöven också, inget slår en solig krispig höstdag, en vacker årstid!

*** English *** I love autumn so much, love getting dressed this time of year. The weather is perfect when I can wear a blazer, knits, a cot and boots, love it! I also love the fresh air and colorful fall leaves, noting beats a crispy sunny autumn day.

0E1A9547_liten
0E1A9581_lirten

90’s jeans Arket, knit Arket, jacket BLOMST, sneakers and bag Chanel. 

0E1A9841 (kopia)
0E1A9848 (kopia)

Dress Arket, blazer Arket, boots Prada and bag Chanel.

3

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00