ANNONS

Ella Stern Studio

/
IMG_1907 (1)

Vill tipsa er om Ella Stern som gör vackra smycken i återvunnen metall. Hon är baserad i London och skapar allt själv för hand i hennes studio. Är så glad över mitt armband som känns både klassisk och modernt, använder det jämt! Älskar smycken som man känner att man kan ha varje dag. Du kan se hennes smycken här!

*** English*** Ella Stern makes beautiful handmade jewelry of recycled metal. I’m super happy about my bracelet which feels bot modern and classic, I wear this piece all the time! I love jewelry that I can wear every day! You can check out her work here!

2

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00