ANNONS

The perfect biker jacket

/

I samarbete med mitt eget märke BLOMST / In collaboration with my own brand BLOMST

När jag först funderade på vilken jacka jag ville göra först var valet enkelt, jag vill göra den perfekta bikern. En piece, ett basplagg jag tycker alla borde ha i sin garderob. Här nedan ser ni en del av mitt moodboard som stod för känslan. Och här hittar ni shoppen, blomst.nu men jackan finns också i Åhlens cityvaruhusen i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på Åhlens webb här!

***English*** Starting out BLOMST the brand I thought about which type of jacket I wanted to make as the first piece. I was not hard, I wanted to make the perfect biker jacket. A piece I think everyone should own. Below is a part of the moodboard I made to get the feeling. You can find my jacket online at  blomst.nu and also at Åhlens city stores in Stockholm, Gothenburg and Malmo.

thebikerjacket1

Viktigt för mig är att jackan är vegansk och att hänget är det rätta, att den sitter snyggt och är modern samtidigt som den känns klassisk. Är så nöjd med jackan! Här ser ni min jacka på snygga Didem!

*** English *** Key characteristics of the jacket that is important for me is that it’s vegan and that the fit is right, that it hangs right and that it feels modern yet classic. I’m so happy how it turned out! Here below you can see my jacket on beautiful Didem!

View this post on Instagram

Today’s look 🖤 #stylebydidem #video #ootd #tapfordetails Shirt @ellosofficial Vegan biker jacket @carolineblomst Jeans @nakdfashion Heels @zara Bag @chanelofficial (vintage) Eyewear @rayban Earrings @georgjensen

A post shared by By Didem (@bydidem) on

Jag bär den jämt, har den till allt, den är verkligen en sån garderobsräddare! Älskar också att den är lite oversize och att den är lätt och mjuk. Den här kan man lätt ha under kappan i vinter och använda som en innejacka. Du hittar jackan här!

***English*** I wear mine so much, to everything, it’s really such an outfit saver. I love that its slightly oversize and that it’s soft and light. You can easily wear it underneath the coat come winter and as an indoor piee. You can find my jacket here!

0E1A9581_lirten
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00