ANNONS

heatwave

/

Det här inlägget innehåller annonslänkar / This post contains adlinks

IMG_3779

Värmebölja, hur skönt!?! Det man väntat på heeela långa vintern. Hade på mig den här underbara klänningen/kaftanen från Mayla häromdagen. Den är perfekt både för stan och beachen, tunn och skön. Jag bär också hatt från Prada, sandaler från Chanel och bumbag från Arket.

***English*** Heatwave! The weather I’ve been waitning for all winter long is finally here! I wore this kaftan/dress the other day, ti’s from Mayla and it’s perfect to wear both in the city as well as on the beach. I’m also wearing a hat from Prada, sandals from Chanel and bumbag from Arket.

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00