ANNONS

Zig a zag ah!

/
0E1A6602
0E1A6603
0E1A7239

Säg hej till mitt favoritmönster, Missonis zig zag, kan inte bli somrigare än så! Snyggt både i stan och på beachen. Mina byxor och kjolen kommer båda från M Missoni och märket hittar du bland annat hos Jackie, Wakakuu (dom har kjolen på rea just nu!) och Miinto för att nämna några.

*** English *** Say hello to my favorite summer print! The Missoni zig zag, can’t think of any pattern that feels more summer to me, love this. Perfect to wear both in the city as well as on the beach. My pants ans skirt are both from M Missoni, you can find M Missoni at Jackie, Wakakuu (they have this skirt on sale right now) and Miinto to mention some (Swedish online stores). 

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00