ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dags att gå till Narkoskliniken igen!

/

Den här stolen alltså… Förra veckan var det då dags att besöka min tandläkare Joakim på Narkoskliniken igen. Äntligen skulle att få slippa mina provisoriska framtänder och sätta dit de permanenta kronorna. Gah, snacka om att det var nervöst! Var rädd både för hur det skulle kännas och för själva ditsättandet. Ja ni vet ju sedan tidigare att jag är väldigt rädd för det här. VÄLDIGT RÄDD. Förra gången blev jag sövd och jag hade aldrig klarat det som behövdes göras utan att sövas. Sån tur att det finns möjlighet att få göra det. Den här gången blev det lustgas och det gick så bra.

Jag var också lite orolig för hur tänderna skulle se ut men det behövde jag inte vara. Jag är så sjukt nöjd med de nya tänderna. Så jag måste passa på att nämna Oral Estetik som min tandläkare samarbetar med, det är dom som skapat och format mina nya tänder, Åsa har verkligen gjort ett så grymt jobb. Det är ju liksom ett hantverk det där att forma nya tänder och jag fick besöka dom, komma med åsikter och inspirationsbilder och hon jobbade utifrån det och utifrån formen i min mun, bettet och resterande tänder. Jag hade aldrig någonsin kunnat föreställa mig att det skulle bli så bra, tänderna passar mig och liknar det jag hade fast är jämnare/rakare men fortfarande naturligt. Jag förstår verkligen att de är en av Sveriges bästa tandtekniker.

Nu har jag bara något besök kvar där jag ska få bryggan som ska sitta över den där nedrans tanden som jag var tvungen att ta bort som ju startade allt det här. Blir klar innan midsommar så det känns fantastiskt skönt. Även om det här kanske inte är så stor grej för många så var/är det en jättemegagrej för mig så är grymt stolt att jag tog mig igenom det. Och hade aldrig gått utan min tandläkare, Joakim, som är så himla proffsig, förstående och inlyssnande.*** English *** Last week I went to my dentist Joakim at Narkoskliniken again, it was time to get my new front teeth. GAH! Super scared but also excited. I had laughing gas which was great and made this experience good for me. If you follow me here you know that I’m VERY VERY scared of dental procedures. And now I had these big things (for me) to be done in my mouth. So I’m very proud of myself that I made it and so happy about my new teeth! Still can’t believe I did it really. I’m so lucky I have my dentist Joakim, could never have done this without him.

4
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00