#familystreetstyle

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

Vi gjorde en plåtning med COS för ett tag sedan, så kul att få lilla familjen tillsammans på bild! Jag har på mig tre av mina absoluta favoriter från vinterns kollektion, vilka är scarfen, den klassiska kappan och snyggaste bootsen. Daniel och Bambi bär också COS.

*** We did a little shoot with COS a couple of weeks back and I just got the pictures. So great to have the whole little family pictured together. I’m wearing my three favorite pieces from the winter collection which is, an eyecatching scarf, a great classic coat and the most wearable boots.  Daniel and Bambi are also wearing COS. 

0
22

Christmas gift inspiration

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

En moderiktig önskelista för julen full med varma ting och lite bling! Till dig själv eller någon som som du håller kär. 1) Gyllene halsband från Edblad, bär över stickat i vinter, så snyggt. 2) Den perfekta tröjan från Arket. 3) Supertrendig oversizad houndstandsmönstrad kappa från H&M. 4) Älskar tophandles, denna från Balenciaga. 5) Mysiga, varma och snygga inomhusballerinas från Flattered.

*** A fashion wishlist for Christmas with warm things and some bling! For yourself or as a gift to someone dear. 1) Golden necklace from Edblad, wear over your knitwear during winter. 2) The perfect grey knit from Arket. 3) Super trendy oversize houndstooth coat from H&M. 4) Always a top handle, this one is from Balenciaga. 5) Indoor fluffy ballerinas to keep warm and fashionable at the same time, from Flattered.

1
17

Happy Lucia & an outfit

Inlägget innehåller annonslänkar / this post contains ad links

Glad Lucia på er! Vi var i en kyrka och sjöng sånger i morse, Bambi var tärna, så mysigt! Här kommer en outfit från häromdagen. Älskar min LV scarf som hängt med i flera år nu. Till den har jag kappa från Stories, boots från COS och så favoritjeansen från Esprit.

*** Happy Lucia! We went to a local church this morning and celebrated with songs, such a magical moment. Here is an outfit from the other day. I love my LV scarf which I had for several years. I’m also wearing a coat from Stories, boots from COS and my favorite jeans from Esprit.

0
18