ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Esprit

Circular fashion, sustainability and five summer looks!

/

Jag gillar att ha en garderob med utvalda plagg som går att kombinera med varandra, det blir mer hållbart i längden. Här har jag valt ut flera av mina favoriter från Esprits sommarkollektion med just den tanken, att flertalet av plaggen funkar vid flera olika tillfällen.

Esprit jobbar stenhårt med just hållbarhet och de har satt upp en grym plan för hur de jobbar och hur de ska fortsätta arbetet mot cirkulärt mode. Det handlar om ett helt gäng strategier och jag tyckte att det var väldigt intressant läsning, om du också vill läsa mer så kan du göra det här! Visste du förresten att redan hela 25 procent av Esprits sortiment idag består av hållbart mode?

*** I love having a smaller number of well chosen pieces in my wardrobe with things that I can incorporate with a lot of looks, this is more sustainable and better in all ways. Here I’ve chosen several favorites from Esprit’s ss 19 collection with that thought in mind, that many of the pieces can be combined in more than one way and for more than one occasion.

Esprit works a lot with sustainability and circular fashion and they have set up a plan to work towards this which is really interesting reading. If you want to read it too, you can here. Did you know that 25 % of Esprit’s products in stores are already sustainable?

0E1A6129web

Outfits då, först ut har vi kombon blazer och klänning, ett säkert kort när man vill vara somrig men ändå lite klädd. Den här klänningen är som gjord för en dag på stranden och med en blazer blir man lite mer ‘dressad’! Jag älskar den här blazern, färgen är magisk och den kommer funka med många olika looker i sommar, tänk med till exempel vita jeans eller jeansshorts, snyggt! Det finns även en byxa till blazern om man vill köra ett helt set!

Den här looken matchar jag med ett par klassiska remsandaler, som också funkar till allt från svarta jeans till klänningar till shorts. Dessa kommer jag leva i hela sommaren, skönaste sandalerna jag haft! Och en stråväska i totemodell, här får jag ner allt jag behöver!

*** The first of my looks, a blazer and a dress, a great match for summer! This dress is made for a day at the beach and with a blazer it gets a bit more ‘dressed’. I love this blazer, the color is magic and it will work with a lot of looks this summer. Imagine teamed with white jeans or denim shorts, nice! If you love sets (I know I do) they also have a pant that goes with the blazer.

I team this look with a pair of classic strap sandals, these works with anything from black jeans to dresses and shorts. I will live in these all summer, they are the comfiest sandals I own. And I also wear a straw shopping bag which fits everything I need.

0E1A6176webb

Esprit gör hur många snygga badkläder som helst och nu börjar semestersäsongen snart så det är helt klart dags att investera i en baddräkt eller bikini. Här har jag på mig en baddräkt som jag använder som topp, jag tycker det är ett utmärkt sätt att få mer användning ut av badkläderna. Och så är man redo för ett dopp när som helst! Jag matchar med ett par jeansshorts, en linneblazer och stråväska.

*** Esprit makes a lot of nice swimwear and since vacay season is starting it’s time to invest in a good bikini or swimsuit. Here I’m wearing a swimsuit that doubles as a top, an excellent way to get more use out of the swimsuit. Also this way I’m always ready to take a dip! I team this with a pair of denim shorts, a linen blazer and a straw bag. 

0E1A6190webb

Och kolla ryggen, hur fint med de smala banden som går kriss kross!?! En riktigt snygg detalj!

*** Also check the back, how nice are the criss cross bands!?! A real nice detail!

0E1A6203webb

Khakishortsen är också ett säkert sommarkort, snyggt till det mesta. Jag matchar mina med en flerfärgad topp och ett flätat skärp i midjan. Tycker de här färgerna verkligen gifter sig med varandra!

*** The khaki shorts are always a safe card, they go with anything. I team mine with a multi colored top and a braided belt. I love this colors together! 

0E1A6246webb

Och så sommarens väska, stråväskan, ett givet kort till semestern! I den här stoppar jag ner handduk, solkräm, vattenflaska och plånbok. Esprit gör fler olika modeller och just denna runda hittar du här!

*** And the bag of summer 19, the straw bag, perfect for the holidays! This fits everything I need, a towel, sunscreen, water and my wallet. Perfect, ready to go! Esprit makes several models and you’ll find this round one here!

0E1A5877webb

Bonjour! Randigt för mina tankar till min favoritstad Paris! Randigt är klassikern som alltid funkar. Till sommaren väljer jag rödrandigt, den här toppen som är gjord av biobomull matchar jag med vita jeans, vita tygskor och igen, stråväskan. De här vita jeansen valde jag att vika upp i benen för att få till lite ‘seglar stuk’ men de är lika snygga nervikta.

*** Bonjour! Stripes always makes me think of my favorite city, Paris! Stripes are the classic that always works. For summer I chose red stripes, and I team this top made of eco cotton with white jeans, white sneakers and again, the straw bag. I chose to fold up the legs on my white jeans to get that ‘sailor look’ but they are just as nice down. 

0E1A5794webb

Även om det är sommar är ett par svarta skinnyjeans ett måste för mig, de funkar både dag och kväll. De här Eco-jeansen är gjorda av skonsam bearbetad bomull från en kontrollerad ekologisk odling. De här är snygga, hållbara och dessutom de skönaste jeans jag haft på länge, mjuka och följsamma!  Jag matchar med en randig skjorta (på rean nu) och väska i linnemix. Dessa jeans är också perfekta att bära ihop med remsandalerna! Och skjortan kan man bära med baddräkten på stranden till exempel. Esprit har ett stort utbud av jeans där nästan 70 procent är gjorda av ekologisk bomull eller återvunna material, kolla in Esprit.se för mer jeans och hela ss 19 kollektionen!

*** Even though it’s summer a pair of black skinny jeans is a must for me, they work day and night. These organic jeans are made of gentle processed cotton from a controlled organic cultivation. They are perfect, sustainable and the comfiest jeans I had in a long time, very soft! I team them with a stripe shirt (on sale now) and a bag in linen mix. These jeans are also perfect to team with those strap sandals! And the shirt is perfect to wear over the swimsuit on the beach to mention some options. Esprit have a large selection of jeans of which nearly 70 percent are made out of organic cotton and recycled materials.  Check out Esprit.se for more jeans and the ss 19 collection!

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00