ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Adax

Se hur jag stylar mina favoritväskor från Adax! 

/
0e1a8555 web

Att jag älskar väskor är ju ingen hemlighet och därför är det extra roligt att jag har fått styla flera av mina favoriter från Adax höstkollektion! Jag tycker att en snygg väska verkligen kan höja en look! Min favoritmodell som jag använder mest av alla olika väskmodeller är axelremsväskan och jag bär den gärna cross body, det tycker jag är både snyggt och praktiskt!

*** In this post I style my favorite bags from Adax fall collection. I love bags and I think a great bag can make any outfit pop! My favorite model, the one I tend to use the most, is the shoulder strap bag and I love to wear it cross body, it’s both nice and practical!

0e1a8038 web

I höst kommer mycket brunt, rött, snake, grönt och blockfärgat! Här bär jag en

mindre modell

från Adax Berlin kollektion, den röda detaljen gör sig fint tillsammans med kamelfärgat!

*** This fall is all about snake print, browns, reds, greens and block coloring. Here I’m wearing a smaller model from Adax Berlin collection! I think the red detail makes a great match to my camel blazer.

0e1a8268 web
0e1a8295 web

Snake och rutigt är en annan snygg höstkombination. Och snake ser vi mycket av i höst! Jag tycker den

här

väskan är superfin!

*** Snake and print is a great fall combination and snake print is huge this fall. I think this bag is so lovely!

0e1a8432 web

Om man är sugen på metaller i höst är det

silver

som gäller, snyggt till blått och svart till exempel!

Du hittar alla väskor jag bär och många fler nyheter hos Adax!

Och om du är bland de 50 första som shoppar en väska på 

adaxshop.com

 får du en plånbok på köpet till ett värde av 499 SEK. Det enda du behöver göra är att skriva CAROLINEBLOMST i kommentarsfältet vid utcheckning (du behöver inte ange en kod i fältet rabattkod, utan endast i kommentarsfältet).

*** If you’re in the mood for metal this fall, silver is the thing! And silver is super easy to match, team with blue or black for example. You can find all bags I’m wearing and many more fall news over at Adax! And if you are amongst the 50 first that purchases a bag you’ll get a wallet for free (worth 499 sek) at adaxshop.com. The only thing you need to do is to write CAROLINEBLOMST in the comment field at check out (you do not need to write this code in the discount field, only in the comment field).

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00