BETALT ANNONSSAMARBETE MED Nordstan

Är du Göteborgs bäst klädda?

Den 20 till 25 mars är det modevecka i Göteborg och Nordstan! Det är mycket kul på programmet och bland annat ska Göteborgs bäst klädda utses!!! Det bjuds också på modevisningar, trendseminarium, skönhetssnack, olika bahandlingar som till exempel skäggtrim, sminkning, hårstyling och brynfix och allt är gratis! De minsta får ansiktsmålning! Detta och mycket mer händer under modeveckan i Nordstan, hela schemat hittar du här, http://nordstan.se/modeveckan/

På onsdagen den 21 mars letar vi efter Göteborgs bäst klädda personer! Kom då till Nordstan och fotopodiet och visa upp din stil! Jag kommer också personligen scouta efter sköna stilar under dagen! Ni hittar mig runt fotopodiet. Alla över 16 år är välkomna att delta och tävla om presentkort värde 5000 kr. Och kom ihåg, det handlar inte om dyra eller speciella kläder. Vad vi letar efter är personer med härlig stil!

Tävlingsregler:

*Genom att delta i #gbgbästklädda2018 tillåter du att Damernas Värld och Nordstan får använda din bild i sina respektive sociala medier.

*Du behöver inte ha ett instagramkonto för att delta, men behöver lämna dina kontaktuppgifter så vi kan meddela dig om du vinner. Har du ett instagramkonto får du gärna dela bilden vidare!

*Vinnarna meddelas senast kl. 12.00 torsdag 22 mars 2018 och måste kunna närvara vid prisutdelningen samma dag kl. 17.30 i Nordstan. Om en vinnare inte kan delta går priset vidare till tvåan.

Det är superenkelt att vara med:
1.) Kom till Nordstan närsomhelst mellan kl. 12.00–19.00
2.) Gå till fotoväggen vid eventområdet mitt i Nordstan

3.) Låt Ebba ta din bild

4.) Alla bilder läggs upp av fotografen på instagram och taggas med #gbgbästklädda2018
5.) En jury från Damernas Värld utser två vinnare
6.) Vinnarna presenteras på scenen imorgon, torsdag 22 mars, kl. 17.30.

Varmt välkommen att vara med!

Jag hoppas att vi ses där! Det ska bli så kul att se alla era härliga stilar! #gbgbästklädda2018
http://nordstan.se/modeveckan/

0
7

friday feelings

Ögat ser vinter men hjärnan är ju redan inne i vår-shopping-mode, ja till och med sommar! Här kommer en liten blandning av några våriga favoriter just nu! Jeansen från Vetements. 👀 Enkla jeans i all ära men jeans med en twist är ju så mycket coolare! Musubiväskan från Acne Studios, snygg i svart också! Tee från Balenciaga med logoprint, japp logos hänger med ett tag till! Skorna!!! Dessa godbitar med paljetter är från Loewe! Och så en svart enkel lite oversize bomberjacka, ett av vårens alla måsten!

*** My eyes see winter (yup still winter over here) but my brain is already in spring/summer shopping mode! Here is a mix of some of my most wanted right now! The jeans from Vetements. 👀 Simpel jeans is great but simple jeans with a twist is so much cooler! The Musubi bag from Acne Studios, also nice in black! Tee from Balenciaga with logo print, yes logos are here to stay a while longer! These shoes!!! Love Loewe’s sequined pumps! And a simple oversize bomber jacket, one of springs all must haves!

2
17

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Cubus

Vårens trender, klassiker och it-plagg

Våren är runt hörnet och jag laddar för fullt, med trenchcoats, randigt, blommigt och jeans i massor! Jag älskar den här mörka denimen och hur cool är min denimtrench!?! Jag kör denim på denim, det vill säga både upptill och nertill, tycker det blir en cool look som alltid passar på våren! Mina jeans heter Straight Sarah och du hittar dom här!

Den allra vårigaste trenden är helt klart blommigt, jag har hittat flera godbitar hos Cubus som jag vill bära i vår! Blusen som jag bär under min denimlook är supersöt och det finns också matchande nederdel. Toppen med blå blommönster matchar jag med lite ljusare jeans i modellen Girlfriend Gigi, älskar den här tvätten, sommarfräscht! Och mera blommigt, den blommiga byxan som jag matchar med grå tröja, dessa byxor är så sköna och finns i flera olika mönster!

Sist ut är trenchcoaten, klassikern som aldrig går ur tiden. Cubus har en superfin svart trenchcoat som jag stylar a la Parisienne med jeans och såklart, randig tröja! En snygg detalj är att låta den randiga tröjan sticka ut utanför trenchcoatens ärmar som man lite slarvigt rullat upp. Det här är en tidlös stil och plaggen är bra basplagg som passar lika bra tillsammans som till annat.

Du hittar alla mina vårfavoriter och många fler vårnyheter hos Cubus, i butik och online hos Cubus.com!

1
14