ANNONS
Integritet på Tailsweep

Beauty: januari ‘empties’ och grymma nyheter

/

Januari är snart slut och likaså några av mina favoriter på badrumshyllan. På vintern blir man ju torr lite här och var och jag tror inte mina händer/nagelband hade överlevt utan Locobase Repair, ja ni ser ju den är helt slut. Det bästa med den är att den funkar även i ansiktet och på hela kroppen där man är torr. En annan favorit är Caudalie Beauty Elixir, en ansiktsmist som tightar till porerna, jag kör denna innan krämer och serum, älskar hur den känns lite mintig på huden. Nu ska jag genast köpa en ny! En annan produkt som jag använt flitigt är Ole Henriksens Pore Balance Scrub, alltså den här skrubben är fantastisk, den blir först varm och sen när man sköljer av känns den mintig. Gillar ju mintigt som sagt! Grym grym scrub. Nu på vintern är man alltid torrare, håret och huden likaså. Jag har kört slut Estelles & Thilds Baby olja, gillar den här på kroppen, den går in fort. Slutligen är min absoluta favoritmask för håret helt slut, Tigis Serious Conditioner, håret blir mjukt som silke och så känns den inte efter man sköljt ur, gillar inte att känna att jag har någon produkt i håret.

*** We’re at the end of january and I’m also finished a bunch of products, here are my january empties. So during winter I’m always dry and especially my hands and I could not have survived without Locobase Repair. The best thing is that this works everywhere you are dry, on the face, body, feet etc. Another fave I can’t be without is the Beauty Elixir by Caudalie, this face mist (which I use on a clean face before serums and creams) makes the skin feel fresh and tightens. It’s gives a minty feel and I love that! Another product that I used regulary is the Ole Henriksen Pore Balance Scrub, I love this scrub, it first gives a warm feeling then when you wash it off it feels minty. Love that mint and this scrub sure is top!!! So during winter I’m always dryer both my hair and skin, so I’ve emptied both the Estelle & Thild Baby Oil (which is amazing for mothers and adults aswell) and I’ve also emptied my favorite hair mask, Tigi’s Serious Conditioner. This conditioner/mask makes the hair feel like silk and after rinse it does not feel like you’ve used a product, besides that the hair feels amazing, love it!

Okej det var allt som tagit slut, nu över till några grymma nyheter som jag köpt/fått testa och som jag gillar skarpt. Först ut är ingen mindre än Fresh Linens från Clean. Den här luktar så gott, en riktig sån där ‘vem/vad är det som luktar så gott?’-parfym. Dessutom är den här toppen att layra med, att köra olika parfymer lager på lager är en av trenderna just nu. Vilket ju innebär att man blandar parfymer till att få en egen unik doft, och just den här är toppen för det ändamålet. Fresh linens luktar nyduschat/nytvättat med mix av citrus. Sen har vi ansiktsmisten mot föroreningar från Chanel, jag skrev om den här! En nyhet för mig men som funnits ett tag är Macs Strobe Cream, den här ger snyggt naturligt glow och kan blandas i foundation, dagkräm med mera. Sen har vi Ole Henriksens Banana Eye Cream med vitamin C, jättefin ögonkräm som ljusar upp och tillför kollagen, en ny favorit! Slutligen lite nytt underlag, foundation och concealer från Chanel, jag gillar deras färger som passar mig bra, jag kör Beige nr 30 på foundation och 20 Beige för concealer.*** Okey those were the empties, now on to some great new stuff! First off is Clean’s new scent Fresh Linens, this one smells oh so good, a true what-is-that-lovely-scent? kind of scent. Also, this scent is perfect to layer with, wearing more than once scent and making ‘a unique’ scent is trending right now and this one works great layered. Fresh Linens smells like fresh laundry/shower with a hint of citrus. Then on to a pollution protective mist from Chanel, I wrote about this one here! Something new to me, but it’s been on the beauty shelves for quite a while now, is the Strobe Cream from MAC, it really gives great natural glow and is great mixed with foundation or day cream.

Then we have the Banana Eye Cream from Ole Henriksen with vitamin C and collagen. I love this one, a new fave! Finally some new foundation from Chanel, I really like their colors which suits my skin tone, I’m wearing 30 beige and the concealer in 20 beige.

1
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00