ANNONS
Integritet på Tailsweep

trender våren 2018

/

Har gjort lite vårig research för att få lite inspiration och här är några av mina favorittrender som jag gärna kör nu i vår! 1. Smycken med snäckor, här från Blue Billie och Isabel Marant. 2. Nytt klipp hos Celine, dessa byxor är mer än coola! 3. Midjeväskan är fortfarande het! Den här lilla godbiten kan man ha både kring midjan och cross body. 4. Förra sommarens färgbomb fortsätter vara inne! Förutom de givna rosa och rött kommer även lilanyanser starkt. Kolla in Pantones guide för att se fler trendfärger för våren/sommaren. 5. Statement shoes. Just nu känns ett par coola skor hetare än någon väska, jag cravar Celines röda med extrem tunna trådar (hur går man i dessa?) och allt från Balenciaga. 6. Hårsnodden är tillbaka!!! Den här med logo från Balenciaga funkar lika bra som armband!*** Doing some spring research and here are some of the trends that I’m in the mood for this coming spring 2018! 1. Jewelry inspired by the sea with shells, here from Blue Billie and Isabel Marant. 2. The new cut at Celine, love these pants. 3. Belt bags, still hot! This little number works both around the waist aswell as cross body! 4. The color trend from last summer is going strong! Besides pink and reds lilac is hot! Check out Pantones guide for more spring 2018 it colors! 5. Statement shoes. Right now the shoes feels more important than the bags. I’m craving the thin red Celine threads and everything Balenciaga. 6. The scrunchie is back! This Balenciaga logo one can also be worn as a bracelet!

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00