Rött i höst

Helene i en inspirerande röd outfit med skor från Acne Studio, solglasögon från YSL, top och byxor från en vintage butik i London, tygväska från en marknad i Mexiko och sin mammas runda väska från 70-talet.

Street Style – Red for fall. Helene in an inspiring red outfit with shoes from Acne Studio, sunglasses from YSL, top and pants from a vintage store in London, bag from a market in Mexiko and the round bag is her mum’s from the 70-ies.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

1
11

höstpalett

Även om höstens mode är väldigt färgglatt finns också en mer sober sida. Här kommer min tolkning av höstfavoriter, avskalat men ändå modernt. Metallics dyker upp varje säsong och den här säsongen är inget undantag. Metallics passar utmärkt på accessoarer och den kanske mest uppmärksammade metallic-accessoaren är Balenciagas decemberörhängen som är en flört med julen, kul men bärbart och verkligen ‘on trend’. Den rutiga blazern (den här är från Zara) är helt klart nyckelplagget i år och den går att klä både upp och ner, här har jag valt att matcha med ett par jeans i vintagefit från H&M som sitter fantastiskt bra tycker jag! Slutligen enkla men accessoarer som också syns, väska från The Row och boots i silvermetallic från Saint Laurent.

***Fall is a lot about colors but not just colors, this fall also have a more soft and timeless side. Here’s my take on fall, modern yet minimal. Metallics are hot like every season and this season is no exception. Metallics works excellent on accessories and the most hyped one is probably Balenciaga’s december earrings which is a flirt with Christmas. Fun but wearble and so on trend. The checked blazer (this one is from Zara) is the key item this fall and it works for may occasions, here I chose to team it with a pair of vintage fit denim from H&M, these fit really great! Finally simple statement accessories, bag from The Row and boots in metallic from Saint Laurent.

3
12

röda höstvindar

Rött är höstens färg! Fräscht och inte så svårburet som man kan tro även om man de första fem minuterna i en röd kappa känner sig lite som ett stoppljus. Men det beror nog mest på att de flesta andra man möter har svart/grått/blått på sig. Jag trivs iallafall fantastiskt bra i min röda ullkappa och är nu också väldigt sugen på ett par röda boots!

Min kappa kommer från H&M och till den har jag en annan stor hösttrend nämligen de slouchiga bootsen, mina hittar du hos &OtherStories

Vad tycker du om rött? Är det något du kommer satsa på i höst?

***

Red fall winds. Red is the color of fall 2017 for sure! A true statement color but really not that hard to wear as one might think. I kind of felt like a stop light the first five minutes in my coat but I think that was because everyone else I met was wearing either boac, grey or dark blue. Anyway I love my red coat now and also thinking of getting a pair of red boots!

My coat is from H&M and my boots are from &OtherStories which are super slouchy (and that is another big trend this fall!).

So how do you like red? Is red something you will go for this fall? Tell me!

3
9