weekly streetstyle

Tyvärr så försvann namn och informationen bort för de här bilderna när minneskortet förstördes. Sånt händer ibland, men en bild säger mer än tusen ord så här kommer veckans streetstyle från Stockholms gator!

***

Unfortunately we had a mishap with our memory card so the information to these pictures are missing. It happens sometimes but a picture speaks more than a thousand words, right?!? So here are the weekly street style from the streets of Stockholm!

1
22

monkey business

Bambi älskar apor så när jag såg den här kjolen med apmönster var det ett givet köp, den är rolig men ändå lite diskret sådär. Här har jag den ihop med en tjock stickad tröja för nu börjar det bli kallt, hösten är här! Så, jag har alltså på mig kjol från H&M, skor från Gucci, tröja från Mayla, solglasögon från Celine och väska från J.W. Anderson. 

***

Bambi loves monkeys so when I saw this skirt with monkeys I had to have it! It’s fin yet very subtle so it works for every day. I’m wearing it with a think knit because now it’s really getting colder here in Sweden, fall is here! So, my look is skirt from H&M, shoes from Gucci, knit from Mayla, sunglasses from Celine and bag from J.W. Anderson.

0
10

modeveckan dag 1

Jag har fullt med jobb i veckan så kommer tyvärr inte hinna med att gå på modeveckan men jag hann i alla fall med en sväng igår. Min streetstyle-kollega Daniel – The UrbanSpotter tog en bild på mig, tack för det! Min kjol och loafers är från Gucci, och väskan är från J.W Anderson. Och hur varmt blev det igår då, och idag? Jackan åkte av ganska omgående kan jag säga, skönt med värme men knasigt med sån’t upp och ner väder.

***

Stockholm Fashion Week day 1. I’ve been super busy with work so I’m not able to attend the SFW as much as I wanted but at least I hade some time over yesterday. My street style colleague Daniel – The UrbanSpotter snapped my photo, big thank you!!! My skirt and loafers are from Gucci, and my bag is J.W Anderson.

0
10