sammetskavajen

Angelica Nyman i en sammetskavaj/kaftan från Wera Stockholm som hon matchar snyggt med tie dye byxor från H&M. Hon har en tee från Goodwill för 2 dollar, solglasögon från vintage butiken Daisy Dapper på södermalm och sandaler som är köpta i New York.

Street Style – The velvet jacket. Angelica Nyman in a velvet jacket from Wera Stockholm the she pair with great tie dye pants from H&M. She has a vintage tee from Goodwill, vintage sunglasses from Daisy Dapper and sandals she bought in New York.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

0
18

hej helgen!

Hej helgen! Hoppas du har en toppenhelg, jag njuter av höstsolen och har precis käkat pizza på en uteservering. Det gäller att hålla hårt i de här fina dagarna nu! Ikväll blir det häng i soffan, både jag och Bambi har varit dunderförkylda och det håller i sig, så vi passar på att vila lite.

Här har jag på mig min nya kavaj från Mayla som jag verkligen gillar, så rätt i höst och gör hela looken, jag har också på mig tee och skor från Gucci och väskan kommer från J.W. Anderson.

***

Weekend look and Happy weekend! I hope your doing great! I’ve been enjoying a sunny autumn day here in Stockholm, so nice! Here I am wearing my new blazer from Mayla which I really like, I’m also wearing a top and loafers from Gucci and my bag is J.W. Anderson.

2
12