den blommiga klänningen

Träffade på Giovanna Engelbert i en blommig maxiklänning från Jonathan Cohen, hon matchar klänningen med en väska från sin systers märke i samma namn, Sara Battaglia och ett par sandaler som hon köpt på Capri. Snyggt! Under klänningen en har hon en svart t-shirt, ett perfekt sätt att förlänga klänningssäsongen här hemma. När kylan slår till adderar man jeans under och sist kappan på! Lager på lager!

Street style – the floral dress. Giovanna Engelbert in a maxi dress from Jonathan Cohen, she pairs it with a bag from her sister’s brand Sara Battaglia and sandals she got in Capri. Under the dress she’s wearing a black t-shirt, the perfect way to extend the dress season when it gets colder.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

1
12

bästa budget

För 169 kr fixar du coolaste solglasögonen just nu, du hittar dom hos Zara här!

***

Best of budget, black cat-eyes from Zara!

1
11

dagens outfit

Alltså man börjar känna att det är höst i luften men på dagarna är det fortfarande skönt och sommaren hänger kvar, det får den gärna göra länge!  Jag är inte rikligt redo för hösten ännu! Jag har sagt det många gånger tidigare men den här sommaren har jag burit sjukt många set, alltså matchande top och byxa och det är ju för himla bekvämt. Det går fort att klä på sig och det funkar alltid! Det här settet kommer från en favorit som heter Louise Körner som gör fantastiskt fina kläder, spana in här!  Till settet har jag väska från Balenciaga och skor och solglasögon från Saint Laurent.

***Feeling the fall air coming but during the days summer is going strong, I hope it will for a long time. Not ready for fall just yet. I’ve probably mentioned this like a thousand times but I really love  a nice set with matching pants and top. It just makes it so much easier getting dressed also it always works. This set comes from a Swedish designer named Louise Körner and you can check out her work here!

I’m also wearing a bag from Balenciaga and shoes and sunglasses from Saint Laurent.

1
6