ANNONS

dagens outfit

/
0E1A6764

Alltså man börjar känna att det är höst i luften men på dagarna är det fortfarande skönt och sommaren hänger kvar, det får den gärna göra länge!  Jag är inte rikligt redo för hösten ännu! Jag har sagt det många gånger tidigare men den här sommaren har jag burit sjukt många set, alltså matchande top och byxa och det är ju för himla bekvämt. Det går fort att klä på sig och det funkar alltid! Det här settet kommer från en favorit som heter Louise Körner som gör fantastiskt fina kläder, spana in här!  Till settet har jag väska från Balenciaga och skor och solglasögon från Saint Laurent.

***Feeling the fall air coming but during the days summer is going strong, I hope it will for a long time. Not ready for fall just yet. I’ve probably mentioned this like a thousand times but I really love  a nice set with matching pants and top. It just makes it so much easier getting dressed also it always works. This set comes from a Swedish designer named Louise Körner and you can check out her work here!

I’m also wearing a bag from Balenciaga and shoes and sunglasses from Saint Laurent.

1
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00