ANNONS

proenza schouler ss 18

/
proenza_schouler_ss18_1
proenza_schouler_ss18_2
proenza_schouler_ss18_3

Proenza Schouler visade sin s/s 18 kollektion under coutureveckan i Paris (som pågår nu). Det här är deras första visning i Paris, de visade inte couture men var speciellt inbjudna av haute couture rådet att visa. Och wow, så mycket vackert att inspireras av!

***

Proenza Schouler showed the s/s 18 collection during the (now ongoing) couture week in Paris. This is their first show in Paris, they were specially invited by the Haute Couture federation even though they did not show couture. And WOW, so many beautiful looks to get inspired by!

0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00