ANNONS

all about pink

/

Rosa är våren 2017’s färg helt klart! Idag har jag på mig en flawy kappa i bränd caoral/rosa som jag älskar, den är så himla användbar, poppar till vilken outfit som helst, från Lindex! Jag har också på mig väska från Agneel, jeans från Lindex, tee från Mayla och slides från Esprit.

***

Pink is the color of spring 2017 for sure! Today I’m wearing this flawy coat in a burnt coral/pink shade which I love, it’s such a great piece that makes an outfit pop, from Lindex! I’m also wearing a bag from Agneel, jeans from Lindex, tee from Mayla and slides from Esprit.

1

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00