ANNONS

parka time

/
_99a0053w
_99a9998w
_99a0008

Hej och hallå! Hoppas att du har en fin måndag! Måndagar är ju bästa tiden för en nystart så jag gillar verkligen måndagar! Jag har redan hunnit vara ute med Bambi i parken och lekt och nu tar hon sin lilla tupplur så jag passar på att jobba lite (+ kaffe)!  I helgen var det riktigt soligt och fint så vi passade på att fotografera några looker och här är en av mina favoriter med min gröna parka som jag haft på mig non-stop sen jag fick den!

En snygg parka är perfekt på vintern och min absoluta favorit är den här från Lempelius. Den har snygg passform med lite volym, en värnade mysig pälskrage och snygg grön nyans! Lyxig men funkar varje dag, perfekt för mig  (du kanske kommer ihåg att jag haft något liknande här, också en favorit)! Spana in fler parkas från Lempelius här: http://lempelius.net!

***

Hi everyone! Hope you are having a lovely monday! Mondays are the best day for a fresh start and I really like mondays. I’ve already been outdoors with Bambi in the park playing around. And right now she’s taking her nap! Which means coffee and work time for me! So the weekend was sunny (yet) so we shot a few looks and here are one of my favorites with my green parka which I’ve been wearing non-stop since I got it!

Well, I love a great parka and this season I feel this Lempelius parka is THE one. It has a great fit with a little volume, a fur collar to stay extra cosy and comes in a perfect green shade. Luxorious and comfy for everyday wear. Perfect for me (you might remember me wearing something similar before here, also a fave)! Check out more parkas from Lempelius here: http://lempelius.net

8

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@carolineblomst
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00