ANNONS

model off duty

/
_99A3699

Den här model-off-duty looken inspirerar! En förvisso helsvart outfit men blandningen av material såsom läder och stickat gör den spännande! Blazern som är oversize och de lite ‘klumpiga’ skorna gör looken perfekt! En annan snygg detail är halsbandet som får hänga ovanpå polotröjan, mycket sött!

***

This perfect model off duty look inspires! All black but a mix of materials to keep it interesting, team leather with knit for a nice effect! The loose cut blazer and those chunky shoes makes this look perfect! Another nice detail is the necklace worn over the turtleneck, very cute!

5

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00